Lammesuppe

 

Til 4 couverter:

 

Lammekraftben
50 g selleri
50 g gulerod
1-2 kviste rosmarin
1-2 kviste timian
25 g. løvstikke
25 g. persille

 

Lammefars til boller:
300-400 gram magert lammekød
Lidt salt
1 æggehvide
1 dl. piskefløde

 

Tilberedning

Lammekraftben lægges i en gryde. Der tilsættes ca. 1,5 L vand, og benene koges op sammen med krydderurter og grønsager, der afskummes under kogningen. Koges ½ time. Når benene er taget væk, kan man blende suppen.
Suppen serveres med lammeboller og kan også tilsættes små tern af urter.

 

Lammeboller:
Kødet blendes med salt, æggehvide og fløde. Formes med ske og pocheres i letsaltet vand. Bollerne anrettes med den varme suppe og serveres straks.

 

« Se alle opskrifter

Kontakt os


Du kan kontakte os på:

Telefon: 23 42 30 21

Send os en mail

 

Find butikken

 

Nyhedsbrev