Lammekød i karry

 

4-6 personer

 

1½ kg. lammebryst eller hals
1-1½ kg. hvidkål
1 stort løg
4 gulerødder
30 g fedtstof
2 spsk. karry
En kvist løvstikke
2 dl. vand
Groft salt og peber
Saft af ½ citron
1 bdt. persille

 

Tilbehør:
Groft hjemmebagt rugbrød

 

Tilberedning

  1. Skær lammebrystet ud i portioner.
  2. Skyl og snit hvidkålen fint. Pil løget og skær det i terninger. Skræl gulerødderne og slær dem i 5 cm. stykker.
  3. Varm fedtstoffet i en gryde. Kom karryen i fedtstoffet og svits det lidt.
  4. Kom kål, gulerødder og løg i gryden. Svits det. Kom vand, løvstikke, salt og peber i kålen.
  5. Læg lammekødet i gryden til kålet. Lad det småsnurre til kødet falder fra benene og kål samt grønsager er godt møre, ca. 1 time.
  6. Smag retten til med citronsaft, salt og peber.
  7. Servér lammekødet i karrykål med hjemmebagt rugbrød og hakket persille.

Øl vil være passende til denne ret.

 

« Se alle opskrifter

Kontakt os


Du kan kontakte os på:

Telefon: 23 42 30 21

Send os en mail

 

Find butikken

 

Nyhedsbrev